Erborian

Bőrfiatalítás felső fokon.Minden a tégelybe kerül, ami a növényben volt. A különleges, koreai növényekből természetes úton, ősi recept alapján vonják ki az értékes összetevőket.

A 6 éves koreai vörös ginzeng valóságos ajándék a bőrnek, serkenti a bőr természetes mikrocirkulációját.

Ismerje meg Ön is ezt a fantasztikus termékcsaládot. Keresse az Erborian márkát a Marionnaud üzletekben!

Friss topikok

Címkék

A blogverseny folytatódik...

2012.07.26. 10:39 Erborian

Várjuk továbbra is a bejegyzéseket, infókat a Ginseng alapú BB krémről.

Aki a legtöbb infót írja, az nyer.

Légy Te a nyertes!!!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erborian.blog.hu/api/trackback/id/tr954679254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

almama 2012.07.26. 21:15:31

I love Erborian

Az Erborian ginseng alapú BB krémje......

A ginsengről, a “csodagyökérről” általában

A ginzeng a Koreai-félsziget északi és Kína északkeleti részének (Mendzsuria) magashegyi vidékeiről származik. A növény sajátossága, hogy csak árnyékban nő. Magassága 40-60 cm közötti , de az 1 métert is elérheti. Egyenes szárának vöröses csúcsán helyezkedik el az öt fordított tojás alakú levélkékből álló összetett levél. Virágzata ernyős, rózsaszín virágaiból borsó nagyságú, fényes termések fejlődnek. Gyökerei elágazók, a főgyökérből vastagabb oldalhajtások és hajszálgyökerek ágaznak le. Némely gyökér alakja ember alakra emlékeztető, ezért "embergyökérnek" is nevezik.
A ginzeng növény felhasznált része a gyökere.
- a fehér ginzeng gyökeret a betakarítás után közvetlenül kén-dioxiddal fehérítik, majd ezt követően napon vagy mesterséges hőt alkalmazva szárítják
- a vörös ginzeng gyökeret úgy készítik, hogy a begyűjtött gyökereket szárítás előtt forró gőzzel kezelik.
Egy legenda is kapcsolódik hozzá, miszerint a növény megvilágosítja a tudatot, teljesebbé, élvezetesebbé teszi az életet, jelentősen növelve annak minőségén. A koreaiak szerint az ember ezerféle baját tudja orvosolni, ezért is bátran nevezhető "csodagyökérnek".
Nagyon sok pozitív hatása van az élet számos területén..
a nők életében is jelentős szerepet játszik, játszhat, hiszen fiatalítja a bőrt és csökkenti a ráncok mélységét.
A növény eme jó tulajdonságát használta ki a koreai kozmetikai ipar és számos ginzeng alapú terméket készített.
Így dobták piacra a nagy sikert aratott vörös ginzeng alapú BB krémet is,
A BB Creme au ginseng a koreai nők tökéletes bőrének igazi titka.

Puhává, bársonyossá, hibátlanná varázsolja a bőrt.

Olyan bőröregedést gátló gyógynövények koncentrált keverékét tartalmazza, amelyeket Ázsiában a nők ősidők óta használnak.

A krém egyenletessé teszi az arcszínt, elfedi a bőrhibákat, hidratál és táplál, valamint tökéletes simaságú „bababőr-hatást“ kelt.

Bőrünk rugalmas, selymes és tökéletesen hidratált lesz.

Aktivizálja s sejteket, serkeni a bőr mikro cirkulációját.

Aktivizálja a sejtek kollagén termelését.

2 árnyalatban kapható.

Összetevők (INCI lista): (Mit olvashatunk le az összetevőlistáról?)
Water / Aqua, Cyclopentasiloxaneeo|szil, Titanium Dioxidef, Glycerinh, Talc, Dipropylene Glycoli, Ethylhexyl Methoxycinnamatef, PEG-10 Dimethicone, Dimethiconeeo|szil, Zinc Oxidef, Betaine h, Disteardimonium Hectorite, Hexyl Laurateeo, Isoeicosaneeo, Magnesium Sulfate, Diphenyl Dimethicone/Vinyl Diphenyl Dimethicone/Silsesquioxane Crosspolymer, Phenoxyethanolta, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Portulaca Oleracea Extract, Vinyl Dimethicone / Methicone Silsesquioxane Crosspolymerszil, Silica, Iron Oxides / CI 77492sz, C12-14 Pareth-12ti|eu, Glycosyl Trehalose, Iron Oxides / CI 77491sz, Palmitic Acideo|eu, Iron Oxides / CI 77499sz, Aluminum Hydroxideeo|h, Methicone, Aluminium Stearate, Hydrogenated Starch Hydrolysateh, Tocopheryl Acetatea|v, Parfum / Fragrancei, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycolh, Panax Ginseng Root Extracteo, Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extracteo, Hexyl Cinnamali, Butylphenyl Methylpropionali, Alpha-Isomethyl Iononei, Equisetum Hiemale Extractti|eo, Kigelia Africana Fruit Extract, Linalooli, Citronelloli, Geranioli, Eugenoli

almama 2012.07.27. 10:47:16

Nekem egy megváltás volt a krém! Alapból nem olyan borzasztó a bőröm,de azért szeretem magam sminkelni,szinte minden nap. Utáltam azt, hogy vagy alapozó vagy púder volt erre a megoldás. A BB-krém megoldotta ezt a problémámat. Szépen, természetesen fed, hidratálja a bőrömet - eléggé száraz a bőröm amúgy is! Egész nap fenn van, észrevétlen. Én nagyon szeretem! Köszönöm a lehetőséget, azaz köszönöm a mintát.

almama 2012.07.27. 11:09:19

szeretnék érdeklődni, hogy milyen éjszakai ránctalanító krémet ajánlanak, és erről hol olvahatok leírást???

64 éves nő, inkább száraz bőr....

Duplanka 2012.07.27. 11:13:27

Úgy látszik a gazdasági csoda, az elektronikai újdonságok után már a kozmetikai trendek is Távol-Keletről érkeznek a 21. században! Normál bőröm van, a T vonalban kissé zsíros. Nyáron sosem használok alapozót, mert leizzadom, folyik a melegben, eltömi a pórusokat stb. Alaposan megváltoztatta ezt a szokásomat a BB krém!!!
A BB krém hipp-hopp természetes, hibátlan arcbőrt, előnyös megjelenést biztosít,a BB krém hamvasan üde bőrt ad, fed, tényleg „ápol és eltakar”.
Az irodában a kolléganőimnek is feltűnt a változás! Elmondtam nekik, hogy mit használok és hogy a
BB krém neve az angol Blamish Balm kifejezésből ered, amely magyarul nagyjából annyit jelent, hogy „korrigáló balzsam”. A név utal a krém rendeltetésére, azaz a bőrhibák elfedésére, javítására, és a bőr eredeti fiatalságának visszaadására.

A BB krém Ázsiából származik, az alapját adó anyagot először plasztikai sebészek használták hegek eltüntetésére a beavatkozások után. Észrevették, hogy a BB krémnek ez az elődje mennyire jót tesz a bőrnek, de az áttörést az okozta, amikor egy híres dél-koreai színésznő ezt egy interjú során nyilvánosságra hozta 2005-ben.

A BB krém alapvetően olyan, mint egy alapozó, mivel elfedi a bőrhibákat, hegeket. Mégsem csupán alapozó, mivel számos anyag van benne, amely ápolja, fiatalítja
a bőrt, pl: vitaminok, gyógynövények világosító-, és fényvédő összetevők egyaránt megtalálhatók ebben a különleges készítményben.
A krém egyedülálló képessége, hogy alkalmazkodni tud a bőr színéhez. Ez az oxidációs folyamatnak köszönhető, mely a felvitel utáni percekben megy végbe a krémben. A BB krém színe kissé világosabb lesz, de ennek ellenére a fedése ugyanolyan marad, mint amilyen előtte volt !
A BB krém gazdaságos, vásárlásánál nem kell amiatt aggódnunk, hogy nem fog sokáig tartani, mivel kevesebbet kell felvinni i belőlük, mint egy „normál” alapozóból, és a tubus űrtartalma is nagyobb. Ezért akár fél évig is kitart egy adag BB krém.

A BB krémet akár naponta használhatom, nagy előnye, hogy a bőr lélegzik alatta. Azonban fontos tudni, hogy a BB krém számtalan kiváló tulajdonsága sem helyettesíti mindazt, amire a bőrünknek még szüksége van ! Ezért a nap végén a BB krémet is le kell mosni, és a szokásos esti arcápolást elvégezni!

almama 2012.07.27. 11:15:16

I LOVE BB Krém, de mi is az?

BB Krém, más néven Blamish Balm egy többfunkciós kozmetikai újdonság, amely smink alap és alapozó tulajdonságain felül bőrápoló hatással is rendelkezik.

Bőrnyugtató balzsamként indult, amelyet bőrgyógyászok és sebészek használtak a lézeres bőrkezelések hegeinek gyors kezelésére. Az érzékeny bőrt védték és regenerálták a segítségével.

A koreai hírességek hamarosan felfedezték és hatásukra egy óriási divathullám indult el Koreában, köszönhetően a kiváló eredményeknek. Ez hamarosan átterjedt a környező országokba, majd az USA-ba. Rohamos európai elterjedése is hamarosan várható volt, mivel jelenleg egyetlen hasonló tudású termék sem létezik még. A nagyobb európai kozmetikai cégek is elkezdték a saját változatukat fejleszteni, de még hosszú utat kell megtenni, hogy utolérjék a rendkívül fejlett koreai kozmetikai ipart a BB Krémek terén.

A BB Krém hidratál, természetes hatású takarást ad, miközben megfiatalítja a bőrt, és egyben UV védelmet is biztosít.
Az alapozókkal ellentétben engedi a bőrt lélegezni, és annyira természetes hatású, hogy szinte lehetetlen észrevenni, mégis hibátlan megjelenést eredményez.

Clau_Dia 2012.07.27. 11:57:48

@almama:
Kedves Almama!

A Ginseng Royal nevű krémet tudom Önnek ajánlani.
A Ginseng Royal a krémek fejedelme az elfáradt bőr számára.
Válogatott gyógynövényekből készül, fő komponense a 6 éves koreai vörös ginzeng.

Erborian 2012.07.30. 12:35:54

@almama:
Kedves Almama!

Az Erborian termékekről hamarosan részletes leírást olvashatsz a Facebookon, az Erborian Hungary oldalán.
A termékekről még informálódhatsz magyarul a Marionnaud web oldalán, www.marionnaud.hu/a-bor-gyenged-doktora, illetve angol és francia nyelven a központi Erborian oldalon
www.erborian.com/
süti beállítások módosítása